Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Monday, April 8, 2013

Tuba 3 uued asukad

Tuba kolmes on meil vahepeal toimunud rida muutusi. Nimelt on meie kassiseltskond täienenud mitmete uute asukate võrra. Saame tuttavaks.
Tartust saabusid meile kolm kassi, üks mustvalge ja kaks musta. Suur must on isane ja kannabki nime Suur Must. Väike must on Suure Musta südamesõbranna ja tema nimi on Siilike. Alatasa on nad koos, magavad üksteise kaisus ja miilustavad omavahel. Nemad oleksid eriti rõõmsad, kui saaksid kahekesi koos uude koju. Muuseas on nad ka inimesega ülimalt sõbralikud ja armsad. Suur Must on täitsa kompleksivaba tegelane ja jalutab toas peremehe näoga ringi, Siilike on veidi tagasihoidlikuma loomuga ja armastab eelkõige asemel peesitada.

Suur Must ja Siilike
Mustvalge Tartu neiu on meil Iival. Kui ta veel puuris karantiinis viibis, siis tundus, et ümbritsev teda üldse ei huvita ning ta tahabki vaid nurgas oma padjal pesitseda. Kuid kohe, kui puuriuks lahti tehti, oli Iival püsti, miilustamas ja nurrumas! Toas lahtiselt ringi kalpsates on samuti näha, et Iivalis on uudishimu ja elurõõmu palju, ta ronib isegi sellistesse kohtadesse, kus ühtki teist kassi varem nähtud pole. Näiteks hõivas ta ära nurgariiuli, kus abilised salvrätipakki hoidsid. Ühesõnaga üks tore, julge ja armas tegelane.

Iival - preili parkuurija
Lisaks on blogis tutvustamata ka Kaisu, kes saabus meile Paldiskist. Temaga on selline tore lugu, et ta lihtsalt jooksis eikusagilt hoiukodu perenaisele sülle ning just niimoodi ta ringiga Kassiabisse jõudiski. Põletikus silmadega, mustade kõrvade ja haisva kasukaga Kaisust on saanud terve, kaunis kohevakarvaline kiisupreili. Nimi räägib iseenda eest - tema näol on tegemist tõelise Kaisukassiga. Armas nurruv süleloomake.

Kaisu
Lisaks on meie toas endiselt koduootel Maxilla, Hermes, Daune ja Artur. Nii et vutt-vutt Kassiabisse ja endale kassi valima!

No comments:

Post a Comment