Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Monday, August 6, 2018

Üle mitme aasta esimene postitus

Täitsa häbilugu, et meie toast pole mitmeid aastaid ühtegi postitust tulnud. Facebook ja Instagram on teinud head tööd ja vallutanud internetimaailma. Sellest hoolimata oleme meie jäänud püsima ja ei kavatsegi alla anda!

Viimasest postitusest saadik on kõik kassid Tubakolmest lahkunud, kes koju, kes kiisudemaale, ja toas on uued elanikud.

Lehvitame veel järgi viimasele lahkujale, Kotjale! Ta oli ja jääb kõigi südamesse, kes temaga kohtunud on. Kotja viis meie juurest suur kasvaja soolestikus. Viimased fotod Kotjast olid tehtud nädalapäevad enne tema lahkumist. Viimase puhkepaiga sai ta Margiti roosipeenrasse teiste kiisudemaa kiisude seltsi.



NÜÜD AGA TUTVUME TOAELANIKEGA!

Kõige pikemalt on meie toa kassidest elanud toas Mursik. Suur ja karvane triibukass, armastab küll paisid kuid inimesi ja äkilisi liigutusi pelgab. Temale tuleb läheneda ettevaatlikult ning siis laseb ta ennast ilusti kõrva tagant ja pea pealt sügada.





Meie mustvalge kassitüdruk Liise tuli meile 2015.a. juulis. Liise on samuti pigem ettevaatlik inimeste suhtes aga kui juba kord usaldab, siis pai armastab ta ikka kohe väga ja nurrulaul on repertuaaris täiesti omal kohal.




Kaks noort poissi, Baksik ja Brood. Sellega, et nad on poisid, nende sarnasus lõpebki.
Baksik, ilus triibulise-valgekirju poiss, oli tulles väga tagasihoidlik, võib isegi öelda apaatne. Temaga sai kõike teha, rohtusid anda ja paitada. Brood, vesihallihalli-valgekirju noormees, aga sisises ja susises nagu katkine rehv tugeva surve all kui talle vaja oli läheneda.
Praegu veedab Baksik suure osa oma päevast kratsipuu kõige ülemises pesas magades, Brood aga rallitab mööda tuba ja topib oma nina igale poole kuhu aga saab. Uudishimulikumat kassi ei ole maailmas olemas kui seda on Brood. Saime annetuseks ühe isetehtud jooksuratta, selle suutis Brood korduvalt ribadeks jooksta.







Misty, tilluke musta-valgekirju kassitütarlaps, on väga pelglik. Enamjaolt peitis ta end kõrgel ahju otsas või puurivirna katusel. Alles viimasel ajal on temagi julgemalt ringi liikunud ja madalamates toakihtides aega veetma hakanud. Mistyga on selline kummaline lugu, et kui tavaliselt kassid kardavad kas inimesi või teisi kasse, siis tema pelgab mõlemaid.






Tirbik hulkus kaks aastat Huljal, kuni lõpuks leidis tee Kassiabi Tubakolme. Nime sai ta Hulja lähedal asuva metsa järgi. Suurt kasvu, palju elu näinud poiss on oma minevikule vaatamata väga sõbralik, tuleb alati tervitama ja küsib pai.



Meil on ka kaks uut ilusat tüdrukut kohe-kohe tuppa tulemas, neist teeme lausa eraldi postituse.

Ega meie sõnad siin ei maksa midagi, tere tulemast kõikide kassidega kohapeale kohtuma ja tutvust tegema!

No comments:

Post a Comment