Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Monday, March 11, 2013

Roosaninaline preili Valli

Pärast pikka ootust, kui vahepeal tekkinud kõhuhädad olid ilusti ravitud, saabus tuba kolme kaunis siidise kasukaga graatsiline daam Valli. Iseloomult oli ta tagasihoidlik ja veidi häbelik, kuid samas paimaias nurruloomake, kes paitamise peale kohe sõtkuma ja ennast keerutama hakkas. Ja just nii võluski ta ära ühe meie toa abilise. Valli sai koju!
Nii kirjutab kiisust tema uus perenaine.
 
Esimene päev
 
Valli on siis eile õhtust minu juures. Sõit koju möödus rahulikult. Valli sättis end padja peale pikutama ja nii me vaikuses kulgesime. Koju jõudes oli Valli tükk aega koridoris puuris (uks eest ära võetud) ja seejärel läks jalanõude taha peitu. Lasin tal seal paar tundi mõtiskleda ja harjuda. Kuna teadsin, et paid talle meeldivad, siis hiljem läksingi paisid tegema ja oh imet, Valli tuligi peidupaigast välja. Paisid tehes ja järest edasi liikudes sain ta ikka toa poole ning siis tegi ta ka argliku tiiru toas. Lõpuks leidis ta endale turvalise koha raamaturiiulis raamatute taga. Seal veetis ta lõpuks ka enamuse ööst.
Öösel ta midagi ei söönud ja ka õhtul isegi näpuotsast ei soovinud süüa. Aga hommikul oli raamatute taga isegi nõus sööma, sõi isukalt korraliku portsu konservi. Eks pean teda jälgima, aga mulle tundub, et tema isutuse taga võib olla turvatunde puudumine. Iseenesest loid ta ei olnud, aga veidi ärevil küll ja otsib ilmselgelt varjulisi paiku.
 
Paari päeva pärast
 
Eile õhtupoole võtsin pikutamise ajaks Valli enda juurde diivanile. Ja oh seda nurrumist, sõtkumist ja hõõrumist. Ma olin päris kindel, et mu käsivars on lõpuks sõtkumisest sinine :) Igal juhul tundus, et see "sessioon" andis talle julgust juurde. Hakkas hoolega oma kasukat puhastama ja pikutas juba ka diivanil ning jalutas saba püsti toas ringi. Öösel tuuseladas ka juba päris hoolega korteri peal, hommikuks oli ka ühele toalillele, mis talle ilmselgelt teele jäi, ära teinud. See õnneks ei olnud mürgine lill, aga nüüd vähemalt tean, et pean tema ja lillede suhet jälgima. Ja õhtuti vajab ta mänguaega, sest muidu hakkab öösel möllutama, mängulusti tal jagub :)
Õhtul sõi nii konservi kui krõbinaid, ja oma silmaga nägin ka, et ta jõi. See tegi tõeliselt rõõmu.
Nüüd hommikupoole on ta olnud taas rohkem riiulis tukkumas. Aga see on tegelikult loomulik, sest öösel ta liiga palju ei maganud :)



Valli

No comments:

Post a Comment