Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Tuesday, December 17, 2013

Kassiabi kiisud tänavad!


Kassiabi on terve aasta jooksul, eriti aga jõulueelsel perioodil saanud mitmeid väga vajalikke ja armsaid kingitusi. Oleme väga rõõmsad, et ilmas on nii palju häid inimesi, kes on valmis aitama endast nõrgemaid! Siinkohal soovivadki Kassiabi kassid oma heategijatele tänu avaldada.

Tuba 3 mänguhimulised mürsikud ütlevad aitäh uute toredate mänguasjade eest. Ja pesa eest. Sobib nii magamiseks kui mängimiseks!




Tupsu ütleb aitäh endise tuba 3 kasvandiku Tomi (uue nimega Burrito) perele, kes saatsid meile paki väga kasulike asjadega. Nende seas ka suur kraapimiskala, mille küljes Tupsu nüüd oma küüsi kulutada saab.


Nunnu ütleb aitäh pehme padja ja puhta padjapüüri eest. Ja selle eest, et kassiabilised ei pea muretsema, kas pesamaterjali ja puhast pesu ikka jätkub kõigile kiisudele.


Rasmus ütleb aitäh, et te annetasite raha, mille eest said kassiabilised osta moodsad ja ohutud süstid, mis vabastasid Rasmuse suurest hulgast siseparasiitidest. Rasmusel on nüüd tervis korras ja hea olla.


Lola ütleb aitäh maitsvate ja tervislike konservide eest, mis saadeti kiisudele kaugelt Soomemaalt.


Musti ütleb aitäh, et te ostate Kassiabi kalendreid ja kleepse. Kui sina ostad ühe kleepsu, kindlustad neljale kassile ühe päevase toidukorra.


Findus ütleb aitäh, et te annetasite raha tema operatsiooni jaoks. Tänu teile sai tema selgroost välja opereeritud õhupüssi kuul.



Madli ütleb aitäh annetuste eest. Tänu neile saime Madli terveks ravida bronhiidist, millesse ta tänaval haigestunud oli.


Kõikide tubade kassid ütlevad aitäh, sest tänu teile on neil olemas soe tuba ja alati saadaval kvaliteetne toit.


Kõik kassiabi kahe- ja neljajalgsed ütlevad aitäh, et te olete olemas.

Ilusat jõuluaega kõigile!

No comments:

Post a Comment