Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Tuesday, February 19, 2013

Mitte sinine, vaid must-valge esmaspäev :)

Tuba kolmel on jällegi uudiseid. Vaevalt oli imeilus kolmevärviline Diana meile tulnud, kui juba ta läkski uude koju - meie oma toa vabatahtliku õe juurde teiseks kassiks. Loodame, et pisikesel Dianal tuleb ilus elu ja et talle jagub rohkelt hoolt ja armastust oma uues peres, teise kassi ja kahe väikese lapse seltsis.
 
Nunnu Diana

Samal päeval aga kolis Diana asemel tuppa uus kass Artur (Vallit me endiselt ootame, kuna ta vajab veel veidike privaatset poputamist ja jälgimist ja pole valmis suurde kassikarja tulema). Artur tuli ühel päeval talumaja hoovi ja enam ära ei läinud. Külmade tulles lasi pere ta tuppa - ja selgus, et Artur ainult toas olla tahabki. Pere oleks ta endale jätnud, kui kass oleks õues pissil käinud, ent Artur keeldus sellest võimalusest kindlalt ja kategooriliselt :) Nii ta siis Kassiabisse jõudiski. Suur ja turske mustvalge poiss, rahulik ja sõbralik, tõeline flegmaatik :) Algul tõstis küll puuri sattumise üle kõva hädakisa, ent peatselt rahunes, sõi ära kausitäie konservi ja krõbistas kuivtoitu peale, lürpis vett ning asus bassihäälel nurruma. Printsess Camilla oli uue asuka üle nii imestunud, et kangestus mitmeks minutiks puuri ette karismaatilist härrat uudistama. Kui Artur pildistamiseks korraks tuppa lahti lasti, trügis kohe tema külje alla ka meie pontsakas Maxillake, nuusutas Arturit huvitatult ja ütles viisakalt tere tulemast. Hermes vaatas kaugemalt, umbusklik nagu ta on. Enam ei olegi ta ainuke poiss toas! Aga Daune, kes on tuba kolme kuninganna, ei olnud Arturi saabumise üle sugugi rahul. Kohe sisises ja andis teada, kes siin majas boss on. Rahulik poiss aga ei teinud preili Daune diivatsemist kuuldagi - naised, teadagi!
 
Artur
Camillat on tuba kolme vabatahtlikud ka juba tundma õppinud. Tegemist on tõelise superkassiga, ta on julge ja stressivaba, rahulik ja sõbralik paikiisu. Peamiselt veedab aega pehmel asemel peesitades ja nurru lüües, aga kui inimene tema kõrvale istub, siis ronib kass kudrutades ja edvistades kohe sülle, küsib pai ja jagab hellusi, rahulolev nurr lakkamatult õhus vibreerimas. Vahel jalutab ta ka põrandal ringi ja silib hellalt kassiabiliste sääri. Mängib ka natuke, aga õrnalt, graatsiliselt ja daamilikult, mingit meeletut ringikappamist ta endale ei luba :) Loomulikult teavad juba kõik meie lugejad, et Camilla on lisaks kõigele ka imeilusa välimusega printsessike. Ta väärib parimatest parimat kodu, kus ta saaks olla kõigi poolt hellitatud lemmikkass.
 
Camilla - tõeline daam
Daune, Hermes ja Maxilla, meie kauaaegsed püsiasukad, on endiselt alles. Hermes näitas end esmaspäeval jällegi heast küljest - nurrus ja hõõrus end vastu abiliste sääri, küsis pai ega põigelnud üldsegi käe eest kõrvale, vaid müksis hoopis peaga selle vastu :) Esmakordselt kassidega tutvuma tulnud abiline ilmselt ei uskunudki, et tegemist on veidi kartliku poisiga, kes mitte alati end puutuda ei lase.
 
No ma olen ju NII ilus poiss!
Daune oli meil nupsununnu nagu ikka. Kui abiline paberimajandusega tegeles, siis oli Daunel ilmtingimata vaja abilise süles kausta peal istuda ja pabereid kortsu ajada oma lakkamatu kekutamise ja ringitammumisega. Ninake nühkis korduvalt vastu abilise nägu ja kiisupreili üritas pugeda käte alla, et meelitada inimest teda ikka ja jälle paitama. Teised kassid hoidku parem eemale, inimene on Daune jagu!
 
Mul võib küll vähe hambaid olla, kuid küüned on mul korralikud!
Ja jääbki veel üle Maxilla, kes on juba kaua-kaua Kassiabis koduootel olnud. Kui palju inimesi tuppa tuli, siis Maxilla ja Hermes põgenesid laua alla konservide ja toidukausside vahele nii suure müdinaga, et nõud lendasid kolisedes. Peidust välja meelitas Maxilla aga just nimelt Artur, kes tõeliselt sarmika noorhärrana meie daamile silma hakkas. Inimeste vastu Maxillal soojemad tunded puuduvad, ent ilusa poisi vastu oli tema huvi igatahes märgatav :)
 
Suhtlen ainult kenade härradega!
 

No comments:

Post a Comment