Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Wednesday, February 27, 2013

Tüdrukud lahkuvad, poisid saabuvad

Meie imeline kaunitar Camillake sai laupäeval päris oma koju. Läks Tabasallu ridaelamuboksi üksikuks hellikkassiks, abielupaarile rõõmuks. Uudised kodust annavad teada, et Camilla on tubli ja korralik kassike, kes tahab samas väga palju tähelepanu (kas me oleme üllatunud? :D). Pidevalt kõnnib järel, tahab mängida, süles istuda ja pai saada. Olgu sul palju rõõmu ja armastust oma uues kodus, Camillake!

Camilla
Tuba kolme saabus aga uus elanik, väärikas must pikakarvaline kõuts Miki. Kodu oli kahjuks sunnitud temast loobuma, kuna peres oli tugev kassiallergia, mis ei allunud enam kontrollile. Niimoodi saabuski Miki meile, täiesti ootamatult ja äkki, nagu Arturgi. Helistati ja juba ta tuligi - veidi ehmunud olemisega must karvapall vanema naise süles, kaasas terve hulk kaasavara, alustades konservidest ja lõpetades liivakastiga.

Miki
Puuri sattumise üle peagi kolmeaastaseks saav Miki eriti rõõmus ei olnud, tõmbus turri ja kõhises. Isu oli tal samas hea ja pole siiani väiksemaks jäänud, konservid ja krõbinad kaovad kausist ahvikiirusel. Eilsest alates on Miki põrandal koos teiste kassidega. Toa valitsejanna Daune peab nüüd ennast veidi tagasi tõmbama ja teise domineeriva kassiga leppima. Aga see tuleb talle ainult kasuks, kui ta veidike naiselikumaid ja leebemaid käitumismaneere omandab.

Daune
Väga leebe ja rahuliku olemisega on aga suur ja nunnu Arturi-poiss. Tema käis reedel kliinikus tervisekontrollis ja tunnistati muidu terveks ja tubliks kassipoisiks, kuid kahjuks olid ta hambad tänavaelu ja ebakvaliteetse toidu tõttu üsna kehvas seisus. Seega tuli mitmed neist välja tõmmata. Kliinikus sai Artur ka kastreeritud ning ootab nüüd igemete paranemist, maiustades niikaua kassipasteediga. Vanuseks pakuti Arturile 2-3 aastat, seega on ta alles oma üheksa pika kassielu algusaastates.

Artur

No comments:

Post a Comment