Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Friday, January 11, 2013

Daune - kohev Õismäe neiu

Daune on üks tõeline kassikaunitar, kes leitud Kassiabi oma abilise poolt Õismäelt. Kassike on üsna noor, vast paariaastane. Nüüdseks pole ei Daune välimuses ega olemuses enam tänavakassist jälgegi - valge rinnaesine ja käpakesed säravad puhtusest, kasukas on siidine ja kohev, toas elamine on selge ja inimene parim sõber.
Daune on huvitavat värvi, pooleldi triibuline ja pooleldi valge. Kassiabis on ta avastanud, kui maitsev asi on kassikonserv - nii et kui abiline hakkab kassidele süüa andma, on Daune esimesena jaol, teeb heleda häälega näu ja puksib kõik teised konservikausi juurest eemale :) Ta on elav ja aktiivne ja uudishimulik, alati tuleb ukse peale vastu pai küsima ja abiliste jalgu silima. Samas palju ei torma, jalutab rohkem niisama rahulikult.
Daune omapäraks on see, et tal on igemepõletiku tõttu osa hambaid eemaldatud. Kassidele, eriti tubastele, ei tee hammaste eemaldamine aga midagi. Daune armastab niikuinii pehmet toitu, ja saab vajadusel ka krõbinad edukalt söödud.
Daune on üks tuba kolme esinduslikumaid kasse, kes on ka inimesest väga huvitatud. Temast saab uuele omanikule kindlasti hea sõber.

Daune infolehe ja rohkem pilte leiab siit.

No comments:

Post a Comment