Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Friday, January 11, 2013

Jasha - inimese parim sõber

Jasha saatus on eriti mitmekülgne. Ta on olnud nii tänaval, varjupaigas kui ka armastavas kodus. Saatuse tahtel jõudis ta nüüd Kassiabisse.
Tegemist on väiksemat kasvu, saleda ja graatsilise hall-valge isase kassikesega. Jasha armastab üliväga inimesi ning selle on ta ka teistele tuba 3 kassidele selgeks teinud - kui abiline tuleb koristama, siis on ta Jasha päralt! Selle demonstreerimiseks ronib kass kuskile kõrgele kohale, kas ahju otsa või puuri peale, ning hüppab sealt abilisele selga, kui too parasjagu kummardub. Üldse mitte vaenulikult ega paha pärast, vaid sellepärast, et oma peakest vastu inimese põske saaks hõõruda ja talle rahulolevalt murr-murr kõrva nurruda :)
Jashal on selline omapära, et üks tema esikäppadest on tänavaelus viga saanud. Tal on vana kokkukasvamata luumurd, mida varjupaigas ei ravitud. Üllatav on see, et käpp ei paista talle eriti mingit muret ega valu tegevat, mitte ükski ronimine ronimata ei jää ja tema sõbralikule iseloomule pole karm kogemus samuti mitte mingit jälge jätnud.
Jasha jala olukorda saaks operatsiooniga parandada. Nii saaks selle jäigaks muuta ja kass saaks sellele jälle toetuda. Selleks vajab Jasha aga kiiresti päriskodu või hoiukodu, kus operatsioonihaava igapäevaselt jälgitaks ja puhastataks. Kuni Jasha on suures hoiukodus teiste kasside keskel, pole mõtet operatsiooni teha. Kui arvad, et sul oleks võimalik üliarmsat sõbralikku nurrulooma aidata, võta Kassiabiga ühendust, kasutades allolevat linki.

Jasha infolehe ja rohkem pilte leiab siit.

No comments:

Post a Comment