Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Friday, January 11, 2013

Pehme siilike Fedja

Meie karvase siilipoisi Fedja elulugu on kurb - ta oli suvilakass, kelle pererahvas maha jättis. Seejärel korjas Fedjakese üles üks sõbralik proua, kes ka teistele hulkuvatele kassidele süüa ja peavarju pakkus. Paraku aga proua haigestus. Suure hulga kasside ülalpidamine käis tal üle jõu, seetõttu oli ta sunnitud osa neist loovutama. Nii sattuski Fedja Kassiabisse, kahekordsest kodukaotusest räsitud ja depressioonis.
Fedjake toibub stressist ja kergest nohust praegu puuris, teisi kasse näeb ta läbi turvalise puurivõre. Iseloomult on ta aga väga sõbralik ja leebe. Talle meeldib tohutult paisid saada - kohe on nurr lahti ja kassike keerab end üht- ja teistpidi, kõht taeva poole: "Süga mind! Nurrrrr!"
Fedja on kena klassikaline triibik, kelle karv on nii kohev ja pehme, et lausa külmavärinad tulevad peale. Teda muudkui paitaks, veel ja veel ja veel! Teraapia nii kassile kui ka inimesele ;)
Armas ja usaldav, kuid kurb ja pettunud Fedja soovib väga-väga endale päriskodu saada, seekord lõplikku ja püsivat, kus teda enam kunagi maha ei jäetaks ja kus teda väga armastataks ja hellitataks! Ta on selle igatahes kuhjaga ära teeninud.

Fedja infolehe ja rohkem pilte leiab siit.

No comments:

Post a Comment