Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Thursday, January 10, 2013

Sissel - kaunis ja graatsiline nurruloom


Sissel on väga sõbralik emane kass, umbes 2-3 aastane. Sissel leiti tänavalt, kus ta elutses suures betoontorus ja parkivate autode all. Ilmselt oli ta juba mõnda aega enne Kassiabisse jõudmist saanud viletsalt ja juhuslikult süüa, sest kiisu oli kõhn ja kondine. Sissel on armas suhtleja, väljendab oma rahulolu nurrumise ja sõtkumisega ning naudib praegu pehmet patja, paisid ja korralikku kassitoitu väga.

Sisselil on harukordselt ilus, läikiv ja siidine musta-valgekirju kasukas. Kui kass eelmine nädal arsti juures käis ja abiline ta transakastist välja võttis, lõi arst lausa käsi kokku: "Oi-oi, kui ilus sa oled!"
Sissel on tasakaalukas ja sõbralik kass, kes peaks küll igale kassisoovijale meeldima. Temas on kõike täpselt parasjagu - ta on paraja suurusega, parajas kaalus, parajalt seltskondlik, kuid mitte pealetükkiv, vahel tahab mängida, kuid samas ka mõnusalt peesitada. Sissel tahab juba nii-nii väga koju saada, sest ta on ju nii eeskujulikult käitunud ja ennast ainult parimast küljest näidanud! Ta ei saa üldse aru, miks talle juba järele ei tulda, ja on seepärast õnnetu :(
Kui soovid Sisselile kodu pakkuda, võta Kassiabiga ühendust ja tule teda vaatama. Ta võidab su südame!

Sisseli infolehe ja rohkem pilte leiab siit.

No comments:

Post a Comment