Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Friday, January 11, 2013

Elegantne daam Elegante


Elegante sattus Kassiabisse Kohtla-Järve varjupaigast koos nelja pisikese pojaga. Pojad on nüüdseks juba uutes kodudes, ent Elegante ise ootab ikka veel oma inimest.

Kiisu on kilpkonnavärviline, põhitoon tumehall. Ta kasukas on imepehme ja siidine ning näojooned väga huvitavad, kõrgete põsesarnadega, nagu aristokraatidele kohane. Ise on daam aga veel väga tagasihoidlik ning kannatab stressi all, mis tabas teda ilmselt keskkonnamuutuse ja paljude teiste kasside juuresoleku tõttu. Korra sai Elegante juba koju. Aga tekkisid probleemid - kiisu läks diivani taha peitu ja keeldus välja tulemast, ei söönud, ei joonud, pissis samuti sinna, mitte liivakasti. Muret kui palju. Pidime loomakese tagasi enda juurde tooma. Arvatavasti sattus ta suures ruumis lihtsalt paanikasse, kuna ta on ilmselt terve elu tänaval elanud ja ei oska toas kuidagi käituda.
Nüüdseks on Elegante oma turvalise puuriga viidud Kassiabi rehabilitatsioonipalatisse - tuppa, kus stressavad kassid saavad rahulikult toibuda ja toaeluga harjuda. Praegu kiisuke veel oma puurist välja tulla ei taha, kuid lootus on, et pikapeale ta siiski kosub ja nõustub uusi maid avastama minema.
Puuris olles on ta aga imearmas ja sõbralik kiisuke. Paitamise peale hakkab otsekohe nurruma, on rahulik, vaikne ja leebe. Elegante tahaks kannatlikku ja rahulikku kodu, kus tal lastaks omas tempos kohaneda. Temas on ju ometigi peidus üks väike rahumeelne ja tagasihoidlik seltsidaam :)

Elegante infolehe ja rohkem pilte leiab siit.

No comments:

Post a Comment