Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Tuesday, January 29, 2013

Uudiseid kodust - Tom ja Sissel

Endised tuba kolme elanikud Tom ja Sissel on oma uutes kodudes kenasti sisse elanud ning saadavad teistele koduootajatele palavaid tervitusi! Elu täitsa oma kodus on hea ning esimesed kaamerale poseerimisedki on ära tehtud.

Tom pole aga tegelikult enam Tom. Härra uus nimi on Burrito. Tomi uudised:  Kui algul oli veidi arglik ja lõi rohkem oma pesas nurru, siis praeguseks on Burrito ette võtnud toas ringikappamise ja jalutuskäigud teisele korrusele. Koertest ei tee väljagi, aga meie "peretütar" ehk Kassike nr.1 on tema peale püha viha täis. Tänaseks on küll veidi leebuma hakanud, aga esimesel hommikul pani hooga Burrito juurde, saba püsti ja käpad puusas. Selline tunne oli, et lööb pundi laiali... mis mõttes toodi tema valdustesse niisugune laisik? Õnneks lahenes kõik ilusti, Hr. B on väga rahumeelne kass, ainult pilgutas silmi ega vastanud midagi.
Pesime Burrito ka puhtaks, ilma küünistuste ja hammustusteta. Uskumatult leplik loom on, laseb ennast pesta, kammida ja süles tassida. Sööb nüüd Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calories toitu, kõhulahtisust ei ole kordagi olnud, kasutab ilusti liivakasti ja ta oleks ka nagu veidi saledamaks juba muutunud. Kui päris saledaks ta saame, siis saadan uued pildid. Nagu kaalujälgijates "enne" ja "nüüd". 

Siin aga ka üks esimestest kodupiltidest.



Sissel jõudis oma uude pessa kohale alles eile õhtul, aga murrab juba südameid: Sissel jõudis eile õhtul päriskoju. Pärast pikka autosõitu (Tallinnast Rakvere taha, mille jooksul tema puurist ei tulnud ühtegi kaebehäält) uuris ta väga krapsakalt oma uue kodu kõiki nurgataguseid ja näitas ennast täiesti eeskujuliku suhtlejana: ronis uue perenaise külje alla, nurrus, tahtis pai. Karv on tal tõeliselt pehme, uhke ja siidine. Sissel sõi esimese viie minuti jooksul juba isukalt krõbinaid ja konservi ning tutvus voodialuste ja lauapealsega. Uus omanik on kiisu üle väga-väga rõõmus.

Kohustuslik kodupilt:



No comments:

Post a Comment