Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Saturday, January 12, 2013

Karvapall - koheva sabaga nooruke kaunitar


Karvapall ei ela küll toas number kolm, kuid tema eest hoolitseb selle toa kassiabiline, kelle kodu ta asustab.

Karvapall leiti Sakust koos Tipsi, Bosse ja Blackyga ja nad jõudsid Kassiabisse paari kuu vanustena. Tips ja Bosse said koju juba enne seda, kui Karvapall ja Blacky viimaks Kalamaja hoiukoju jõudsid. Karvapall sai ühest hoiukodust teise reisides ka ära steriliseeritud. Karvapall on ka vaktsineeritud ja seetõttu igati tubli terve kiisutüdruk. Blacky, Karvapalli vend, leidis endale kiirelt huvilise ja läks päris oma koju. Ometigi ei jäänud Karvapall täiesti üksi, kuna tal on seltsiks kaks hoiukodu päriskassi: 3-aastane Miu ja samuti Kassiabist pärit paariaastane Mjauki. Karvapall on natuke inimpelglik, kuigi talle meeldib inimese tegevust jälgida ning öösiti voodis (inimese otsas) magamas käia. Vahetevahel lubab ta endale pai ka teha, aga sülle võtmist ta veel heaks ei kiida. Pai tegemine aga on tõeline nauding, kuna Karvapalli kasukas on väga pehme, lausa siidjas. Sabagi on meeletult uhke, kohev ja kassipoja kohta päris suur.

Inimest pelgab, aga Mjaukiga on loonud sõprussideme. Esimesel kohtumisel ehmatas Mjauki üliagarus Karvapalli ära ja ta susises emaliku kassi peale, aga aja möödudes sai ta aru, et tegelikult on Mjaukiga koos päris tore mööda tuba edasi-tagasi joosta või kaisus magada. Mjauki on kassipoegadega harjunud ning rõõmustab alati, kui hoiukodusse uus karvakera tuuakse. Mjaukist on seega saanud kasuema, kes enamikke Karvapalli tegevusi valvsalt jälgib ja vajadusel kiisuplikat ka peseb. Kõige enam meeldib neile mängida pimedatel öötundidel, mil nende käppade müdin inimeste unenägudesse lipsab ning seal elevandikarjaks kehastub. Karvapallile meeldivad nii spetsiaalsed kasside mänguasjad kui ka muud suvalised esemed, mida mööda põrandat veeretada saab.

Kassiabi kodulehelt leiad Karvapallist veel pilte ja sealsamas asuvad ka hoiukodu kontaktid.

6 comments:

  1. Vennast Bossest on saanud kolme kuuga tõeline hellik, magab meie läheduses, paitamine on lubatud ja õnnestub ka sülle võtta. Sellised muutused susisevast ja arglikust kassist...
    Loodan, et sinagi leiad peagi omale hooliva pere :)

    Tervitades,


    Jane

    (Bosse uus omanik)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karvapall saadab Bossele tervitusi! Ka Karvapall on nii kaugele arenenud, et käib voodis magamas, lubab aeg-ajalt pai teha ja küsib süüa end vastu jalgu nühkides. Sammuke veel ja varsti ongi süles.

      Delete
  2. Tips saadab samuti Karvapallile ja Bossele tervitusi! Nii tore on lugeda uudiseid õdedest-vendadest. Tips käis 6 päeva tagasi steriliseerimisel ja samuti sai ka kiibistatud. Ta on väga musimaias ja magab vaid kaisus:) Sööb vaid kana-kala, konserve ei armasta:)

    Tervitades,

    Liis
    ( Tipsu perenaine ja sõber:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervitused ka Tipsile :) Bosse sai ka aasta alguses kastreeritud, aga vot vaktsiinipassiga tegi 1:0 ei oleks tohtinud seda laua peale jätta...magamiskohad ja kombed on üle võtnud oma uue seltsilise pealt :)armastab magada kapi otsas, pehmete mänguasjade vahel, kaisus või radika peal. Söögi osas pirtsakas ei ole, ka teise kassi kausid saab alati puhtaks :)Kaalub juba 4,5 kg

      Jane

      (Bosse nurrus teate kirjutamisel kõrval)

      Delete
  3. Tore kuulda, hästi kihvt , et ka Bosse armastab magada radiaatori peal, see on ka Tipsu lemmikkoht, kus tududa:) Aga mille üle olen tõesti imestunud, et Bosse kaalub 4.5 kg. See on tõesti uskumatu, tema õde kaalub vaid 2.4 kg on selline hästi väikseke, isegi arstid imestasid:) Bossel on tore, kaaslane ka olemas, saab kellegiga koos pahandusi teha:)

    Tervitades,

    Liis ja Tips

    ReplyDelete
  4. kallid õed ilusat sõbrapäeva!


    Bosse

    ReplyDelete