Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Friday, January 25, 2013

Pildistamisreede

Kui kastid puhtad, põrand pestud ja kiisudele toit ette kantud, oli aeg pildistada. Kaamera hüppas kotist välja selle peale, kui Daune Hermesele koha kätte näitas, nii et Hermes tükiks ajaks põrandale ühte asendisse tardus. Võimalik ka, et fotogeeniline noorhärra lihtsalt poseeris, et kassiabiline huvitava poosi ikka pildi peale saaks. Õnnestus.

Hermes tardus Daunet nähes sellesse poosi
Daune ise, kes pidevalt nägu kaamera objektiivi ette toppis, leidis, et ainuke koht, kus ta end rahulikult pildistada laseb, nii et nägu ka näha, on kassiabilise süles. Nii see kohev kaunitar kaamerasilma poolt kinni püütud saigi.

Daune naudib paisid ja tähelepanu
Maxilla, kes tavaliselt inimese külaskäiku suuremaks asjaks ei pea, ei olnudki sel korral kuskil padja peal magamas, vaid leidis, et tema näeb parim välja radiaatori kõrval. Esimese pildikatsetuse peale tegi küll krimpsus nägu ...
Mis tahad?
Aga siis mõistis Maxillagi, et pildi peale saab ka palju ilusamini jääda. Alustuseks näitas ta, et tal on ilusad kollased silmad, mis säravad nagu päiksed talvepäevas...
Maxilla silmad
Ja viimaks poseeris ka radiaatoriga, mis on talveperioodil kõigi meie toa kasside suur sõber.
Maxilla ja radiaator
Kui kaks päeva tagasi oli teemaks "Laima istub kogu aeg sama koha peal", siis täna demonstreeris tagasihoidlik preili, et ta oskab ka toas ringi jalutada, liivakastis käia ning süüa. Fotosüüdistus olemas!

Hermes ja Laima söömas
Mowgli ja Hermes jalutasid vahepeal kõrvuti nagu kaks sõpra, aga kahjuks seda tabada ei õnnestunud. Muidu oli Mowglil täna mõtlik tuju, vaatas aknast välja ja mõtles, kui oskas säärasest asjast mõelda, oma inimesest ja oma kodust, mida tal veel ei ole.
Mowgli unistus kodust
Sõber Tom, kes kontoris puuris elab ja hetkel dieedil on, sättis end pildistamise ajaks istuma, kuigi muidu oli ta ka paialdis ja mängumaias. Ehk oli asi selles, et abiline oli talle juba pool päevanormist ette andnud ja Tom isuga söönud?
Tom
Tundub, et Daune ja allkorruse Hermani vahel toimub mingi telepaatia või saatis Daune läbi põranda (asub Herman ju täpselt tuba kolme all) mingi morsesõnumi. Igatahes käitus Herman üpris sarnaselt Daunele, olles nõus vaid süles end pildistada laskma. Tegelikult siiski mitte. Kui Daune võttis rahumeeli poosi sisse, siis Herman ei mõelnudki nühkimist ja helluste otsimist lõpetada. Pärast mitmeid katsetusi õnnestus siiski kuidagi ta peale saada.
Sülekiisu

Tegelikult Herman ei maga, see on vaid sekundi murdosa kestev pikutus!
 

No comments:

Post a Comment