Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Tuesday, January 29, 2013

Liisk on langenud

Kas Laima või Sissel? Nõutu kassihuviline paitab üht ja teist. "Oleks kass endale, võtaks kohe mõlemad", lausub naisterahvas. Mõlemad musta-valgekirjud, väliselt sarnased, iseloomud aga kui öö ja päev. Sissel kui toa üks aktiivsemaid ning domineerivamaid kasse, Laima seevastu leebemaid ning märksa tagasihoidlikum. Laima teab, et valik on väga tähtis: paisessiooni ajal pöörleb ta küljelt-küljele, tõuseb käppadele ning lööb nurrmootori tööle. Sissel, kes on kaks nädalat toamelust eemal olnud,on märksa tõrksam eneseeksponeerija. Seekord on kiisujumal siiski Sisseli poolel, kuid loodetavasti pole ka Laima suurpäev kaugel.



Sissel jõudis Kassiabisse kõhna ja kondisena, koju sõidab ta kauni ning nõtke isendina. Nüüdseks on ilmselt preili juba kohale jõudnud ja teeb juba ringkäiku, tutvudes uute valdustega.

Üks kass sai koju, päris oma koju. On see suur heategu? Ilmselt suurim Sisseli elus üldse, inimelus vast mitte, kuid ka mitte väikse kaaluga. Elu kiisuga kätkeb endas 10-15 aastat kohustust, vastutust, kuid ka palju rõõmu, soojust ning armastust. Soovime uuele omanikule palju ilusaid hetki lemmiku seltsis.

No comments:

Post a Comment