Kontaktid

www.kassiabi.ee
kodu@kassiabi.ee
infotelefon: 55571625
Kui soovid annetada:
Kassiabi MTÜ
IBAN EE902200221030561288, Swedbank
Annetustelefon: 900 9000 (kõne hind 5€)

Tuesday, January 15, 2013

Vanad sõbrad ja uued sõbrad

Uus nädal Kassiabis. Uudiseid on tuba kolmel nii palju, et meie kõigi sõber Jashake sai eelmisel nädalal koju, keskealise abielupaari juurde ainsaks kassiks. Kuulu järgi läheb Jashal kenasti ja ta on juba sisse elanud - mida muud võikski arvata kassist, kes kedagi ega midagi ei karda ja üle kõige armastab inimeste lähedust :) Tuba kolm on kohe vaikne ilma temata...
Ka Tomil on huvilised olemas, käisid teda esmaspäeval vaatamas. Tahavad Viimsisse eramajja toredat lapsesõbralikku kassi. Tom käitus igati eeskujulikult ning tundub, et võitis pererahva südame. Ent kojusaamisega peab ta veel natuke ootama - tahab ta ju igati triksis-traksis ja vaktsineeritud olla, et alustada uut elu majaperemehena :)
Samuti käis Kassiabis endale sõpra valimas väike chichuahua oma perenaisega. Tuba kolmest jäi silma Mowgli. Aga koerake mõtleb veel.
Proua Elegante aga lahkus toast kolm, et asuda elama hoopis mugavamatesse tingimustesse - isiklikku hoiukoju. Head soovid talle kaasa ja loodame, et tubase eluga kohanemine läheb seal, inimeste valvsa pilgu all, palju ladusamalt!
Muus osas läheb kõik tavapärase rutiini järgi.
Herman käis alumisel korrusel oma valdusi üle vaatamas, miilustas ja nurrus abilistega, oli nördinud, et sinise toa uus asukas preili Nurrik temaga suhelda ei soovinud, kuid see-eest külastas meie nudisabaline härra kaht teist sõbrannat. Juuresoleval pildil on Hermani meeldivale salongiõhtule kutsunud neiu Moona sinisest toast.
Hermes otsustas esmaspäeval olla paikiisu ja lasi abilisel end ilusti paitada, nurrus ja hõõrus oma peakest inimese käe vastu. Kahjuks sellest fotosüüdistust teha ei õnnestunud, sest Hermes polnud nõus koos käega poseerima. Küll aga poseeris ta hiljem lauajalaga. Kadestamisväärselt fotogeeniline noorhärra, isegi siis, kui keel on suust väljas!
Kui tuba kolmes külalised olid, otsustas Daune, et tal on vaja abilisega müramismängu mängida, ja mitte õrnalt, vaid ikka jõuga :) Küüned-hambad käiku ja rünnakule! Õnneks kuulab ta suhteliselt hästi sõna. Ja milline imeline kasukas tal on - kui Kassiabisse tulles oli Daune praktiliselt karvutu, siis nüüd on ta hea toidu peal kosunud ja endale kauni pikakarvalise karvkatte kasvatanud, mis puhas, siidine ja pehme nagu vatt. Ja kui juba toidust rääkida, siis sellel pildil on Daune ametis oma lemmiktegevusega - konservi söömisega. Koristamise ajal tolkneb ta aina jalus ja kaebleb haleda häälega, kuidas ta on nälga suremas ja vajab konservi KOHE!
Mowgli sättis ennast mõnusalt magama tühja pappkasti, mis spetsiaalselt kiisude jaoks tuppa toodud. Läks asja ette küll!
Proua Maxilla aga jälgis mängu mõnusalt padja peal lesides, nagu üks korralik proua ikka, ja lubas armulikult külalistel oma uhke mustriga kasukat imetleda.
Käpik igatseb kindlasti oma sõbrannat Dolly't. Nüüd tuleb lohutust otsida teistelt kassidelt. Siin pildil ongi ta endale Hermese kaissu haaranud.
Fedja poseeris oma tavapärases asendis, puurinurgas lamades. Fotoka välk temas erilist eufooriat ei tekitanud - tõmbus turri ja turtsus, nagu siilikesele kohane :)
Ja ongi vist kõik - või siiski mitte! Ka Laimake õnnestus lõpuks toast üles leida. Oli pugenud laua alla konserviriiulile purkide vahele, ja kui abiline lauakatet kergitas, silmitses preili teda viisaka huviga: "Jah? Milles probleem?" Probeem oli selles, et oli pilti vaja :)
P.S. Tuba kolme blogi on nelja päeva jooksul vaadatud juba 750 korda! See on rõõmustav number. Ootame põnevusega ka lugejate kommentaare ja soovitusi!

No comments:

Post a Comment